четвъртък, 13 септември 2012 г.

Майли ще е домакин на благотворителното събитие We Day на 18 октомври във Ванкувър.

Майли Сайръс и Дженифър Хъдсън най-вероятно ще празнуват първия си ден в „We Day“ тази година в Торонто и Ванкувър! Финалистката от Americal Idol и с награда от Grammy & Academy, Дженифър Хъдсън ще впечатлява тълпата в Торонто, в петък - 28 септември в Air Canada Center.

Майли Сайръс ще използва уменията си да представя във Ванкувър, където ще е домакин на ден, пълен с невероятни изпълнения и вдъхновяващи речи в четвъртък (18 октомври) в Rogers Center. Майли каза на Free The Children, че е развълнувана да се свърже с младите: „Като млад човек, съм благословена със страхотна възможност и отговорност да съм позитивен модел за подражание за днешното младо поколение. Когато разбрах за какво всъщност е We Day, веднага използвах шанса си да водя невероятната тълпа. We Day осигурява хиляди деца да бъдат част от нещо, да видят, че не са сами и да направят промяна. Ванкувър, идвам!“.

 Сайръс и Хъдсън ще бъдат в добра компания и в Торонто, и във Ванкувър, където ще има много големи имена в музиката и вдъхновяващи личности.
кредит

Няма коментари:

Публикуване на коментар