неделя, 9 септември 2012 г.

Фантастичното завръщане на Майли Сайръс!


Майли Сайръс е на ръба на огромно завръщане.

Дивото дете на Дисни постави кариерата си на тъмно напоследък, но избра видео-музикалните награди на MTV този четвъртък като големия ден да излезе от скривалището си и да информира човечеството за предстоящото си завръщане на върха на класациите.

 По време на едно интервю по червения килим, Майли разкри, че предстоящия й албум е, "най-големият, който някога съм правила", и тя планира да го реализира преди да започне с приготовленията за сватбата й с Лиъм Хемсуърт. В друго интервю, говорейки за проекта, тя обеща, че новият сингъл ще излезе до края на годината и че типът на албума е някаква смес от поп, кънтри и хип-хоп.

За черешка на тортата, Майли поднови официалният си уебсайт. Новият изглед на MileyCyrus.com пристигна с един тон нови нейни снимки с новата руса прическа, "M" лого в стил Maroon 5 и най-хубавото от всичко - дебют на "сесиите в задния двор".

Питате какво е "сесиите в задния двор"? По-рано това лято, Майли доведе бандата си и засне няколко акустични кавъри на любимите си песни. Първото изпълнение излезе заедно с завръщането на сайта - "Lilac Wine" от Джеф Бъкли - и легендата Сайръс абсолютно ни разби. Тя записа песента сама, показвайки, че става за по-мощен вокал от Джеф в оригиналната му версия.
кредит

Няма коментари:

Публикуване на коментар